Ons verhaal

 

 

Pat's Jewels heeft een steeds weer wisselende collectie sieraden bestaande uit van hoogwaardige materialen zoals (half) edelstenen, swarovski en zoveel mogelijk verguld en verzilverde onderdelen. Wij proberen veel stenen uit het buitenland te halen zodat het aanbod telkens weer vernieuwend en verrassend is. Daarnaast houden we rekening met de verschillende seizoenen door kleuren toe te passen die ook in de mode gebruikt worden.

De edelstenen die wij gebruiken hebben allemaal hun eigen betekenis en kracht. Sieraden met een verhaal. Op de site kun je bij de sieraden terugvinden wat de betekenis is van de betreffende edelsteen. Ook kun je de edelsteen uitzoeken die past bij jouw sterrenbeeld! 

Pat's Jewels ontwerpt met veel passie, zorg en aandacht haar sieraden.   Alle sieraden zijn handmade en gemaakt met producten uit het buitenland, daarom is onze collectie vrij exclusief, maar betekent dit ook soms op= op.

Al uw bestellingen worden in een mooi zakje verpakt en verstuurd. Ook hartstikke leuk  om als verrassings cadeautje naar iemand te versturen!

                                        

                                      Made with Love & Passion

 

© 2007 - 2021 Pat`s Jewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel