Garantie

Garantie 

Sieraden van Pat’s Jewels worden altijd met de grootste zorg handmatig vervaardigd. Mocht binnen één maand na aankoop echter blijken dat er fouten zitten in de constructie of iets mis zijn met de individuele onderdelen, kunt u contact opnemen met Pat’s Jewels en zullen wij na analyze van het probleem in samenspraak tot een oplossing komen. Indien er schade aan een artikel is ontstaan door onzorgvuldig gebruik of slijtage vervalt iedere garantie.

Zuinig & veilig gebruik 

Sieraden Pat’s Jewels zijn van uitmuntende kwaliteit, maar niet onverwoestbaar. Om ombezorgd te kunnen genieten van uw sieraden hebben wij een paar tips voor een zuinig en veilig gebruik voor u.

- Voorkom contact met: Crème, parfum, water en vocht. Draag een sieraad niet tijdens het sporten en laat het sieraad bijvoorbeeld niet in de badkamer liggen, condens kan op termijn verkleuring veroorzaken. 

- Het is mogelijk dat bij sommige personen eerder een verkleuring optreedt dan gemiddeld, dit heeft vaak te maken met de PH-waarde van de huid. 

Swarovski plakstenen

Sieraden met Swarovski steentjes zijn vaak wat kwetsbaarder doordat de steentjes geplakt zijn. Ondanks het zorgvuldig en correct vervaardigen van deze sieraden kan het voorkomen dat na verloop van tijd door normaal gebruik of door hardhandig gebruik de steentjes loslaten. Hierop wordt geen garantie verleend. Armbanden, oorbellen en de sleutelhangers zijn extra kwetsbaar. Halsieraden hebben minder te lijden, maar desondanks, wees dus zuinig met uw sieraden.

Reparatie

Uiteraard wordt alles nog uitvoerig gecontroleerd als de door u bestelde artikelen bij ons de deur uitgaan. Ook worden alle sieraden door ons verstuurd in een met bubbeltjesplastic gevulde envelop. Mocht er ondanks alle goede zorgen toch iets mis zijn met het sieraad of de kralen, neemt u dan binnen 48 uur contact met ons op. U kunt het sieraad terug brengen of opsturen met factuur en wij zullen het kosteloos voor u repareren.Bij reparaties die buiten de garantieperiode vallen of waarbij geen factuur kan worden getoond, worden reparatiekosten/materiaalkosten in rekening gebracht.Stuur artikelen net zo terug zoals wij ze aan u hebben aangeleverd. Dus voldoende gefrankeerd en in een goede envelop, met daarop duidelijk uw naam en adresgegevens vermeld.Pat’s Jewels stort geen geld terug. In eerste instantie zullen wij het sieraad trachten te repareren. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u een nieuw sieraad naar keuze uitzoeken op de website. Als het sieraad duurder is dan het origineel dient u het verschil bij te betalen. 

© 2007 - 2021 Pat`s Jewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel